Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimila kamera

VIDEO Meteorit EKSPLODIRAO iznad Sjevernog Jadrana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznad Jadrana je u utorak proletio meteorit i na trenutak osvijetlio čitavo nebo. Sve je zabilježila kamera u talijanskom gradu Ferrara.

Meteorit koji je prije dva dana proletio na nebu iznad Jadrana te izgorio u atmosferi, objektivom fotoaparata uhvatili su i slovenski astronomi, prenosi 24ur.com, a bi je vidljiv iznad zapadnog dijela susjedne Slovenije.

Pročitajte i ovo Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga

>> FOTO Spektakularna eksplozija meteorita iznad Vladivostoka

Talijanski mediji su pak izvijestili o tome kako se čula glasna buka te da se vidio jak bljesak na noćnom nebu. Isto tako su izvijestili i o više slučajeva uplašenog lokalnog stanovništva.

Meteorit koji je snimoljen iznad Sjevernog Jadrana sličan je onom koji je protutnjao i eksplodirao iznad Čeljabinska u Rusiji, ranije ove godine. Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene