Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smajlići

Google korisnicima Androida priuštio Božićnu depresiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnici smartphone uređaja s 4.2.1 Android operativnim sustavom prijavljuju kako im božićno i novogodišnje raspoloženje kvare tužni smajlići Djeda Božićnjaka i Snješka Bijelića.

Na forumu Android zajednice pojavio se post jednog korisnika, koji je naveo da umjesto uobičajenih ima tužne novogodišnje smajliće.

Pročitajte i ovo Božić diljem svijeta - 4 BETLEHEM U SVJETLU VIDEO Božićni kadrovi iz cijelog svijeta: Predsjednički par čitao priče bolesnoj djeci, Djed Mraz krenuo na put iz Finske Božićni duh na Rebru - 1 Pjevali se Zvončići VIDEO Božićni duh na Rebru, djeci s onkologije uz pjesmu podijelili poklone: “Iza ovih zidova je puno stresa i straha. Jako im znači”

>> Evo kako je Google 'ukrao' Božić!

objava na forumu dugo vremena je stajala bez dodatnih komentara, a onda su počeli dolaziti i drugi komentari s istom pritužbom. Zajednička ocjena cijele ove zbrke, iako što se korisnika tiče, jest da ih Android u blagdanskim trenucima čini krajnje depresivnima.

Jedan od korisnika požalio se kako je morao vratiti sve božićne poklone zbog tužnog Djeda Božićnjaka. Neki od korisnika su jednostavno samo negodovali zbog problema, dok je većina zahtijevala da se problem što prije riješi.

Oštećeni korisnici žele biti dijelom slavljeničkog raspoloženja, Čemu nikako ne pridonosi tužni Djedica. 'Google je Grinch', napisao je na forumu jedan od korisnika.

Google radi na provjeri i rješenju problema. Bi li tužni smajlić Djeda Božićnjaka i vama pokvario Božićno raspoloženje?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene