Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bizarna nesreća

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Vozilo hitne pomoći pregazilo stariju ženu na pješačkoj stazi, oglasio se i vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetom se širi neobična snimka - vozilo hitne pomoći u Srbiji udarilo je pa pregazilo stariju ženu na pješačkoj stazi. O svemu se sada oglasio i vozač.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka bizarne nesreće u kojoj je vozilo hitne pomoći pregazilo stariju ženu na pješačkoj stazi. Medicinski službenici nisu ni primijetili da su je udarili, pa su iz vozila išetali kao da se ništa nije dogodilo.

Srećom, gospođa je šetala sredinom puta, pa je nisu dohvatili kotači vozila. Ostala je zaglavljena ispod vozila, a medicinska sestra uočila ju je tek nakon što ju je žena dozvala.

Milan Marković, koji je upravljao vozilom, rekao je kako je riječ o nezgodi, zbog koje je njemu i ostatku tima iskreno žao.

"Od subote ne mogu doći k sebi. Ni ja ni ekipa Hitne pomoći koja je bila u vozilu", rekao je za Kurir.

"Ništa nije ukazivalo na to da se nešto loše može dogoditi. Ja sam ušao u vozilo, upalio ga i krenuo unazad. Pogledao sam retrovizore i nikoga nije bilo. Nitko nije lud da, ako primijeti ljude, krene vozilom. Ne znam kako se baka stvorila iza. Mi smo izašli iz vozila, netko je tada viknuo: 'Pomoć' i tek onda smo vidjeli ženu na zemlji."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatan slučaj iz Zadra Otpustili je bez boce s kisikom koja joj je neophodna za život, ali tu drami nije bio kraj: "U tom su mi se trenu odsjekle noge"

Marković je šokirano ispričao da su on i ekipa sretni što žena nije pretrpjela nikakve ozljede. Nakon što su joj pružili pomoć, odbila je ići u bolnicu na dodatan pregled.

Pročitajte i ovo Bratislav Gašić NAKON SUKOBA Srpska policija izvela veliku akciju, privedeni deseci migranata: "Sigurnost svakog građanina i njihova imovina bit će zaštićeni"

"Nasreću, sve je bilo u redu. Ponudili smo joj da je odvezemo u bolnicu, a baka nije željela jer se osjećala dobro. I pored toga smo je nekoliko puta obilazili. Jako mi je žao zbog nemilog događaja jer zaista vodimo računa i na najbolji mogući način pomažemo ljudima. Još se jednom ispričavamo baki i njezinoj obitelji", zaključio je Milan Marković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene