Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijedan teret

VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio

Screenshot
Screenshot Foto: x/policia nacional
U sukobu među posadom broda koji je krijumčario kokain iz Južne Amerike Srbin je upucao jednog od kolega švercera, bacio njegovo tijelo u more i uzeo osam drugih članova posade za taoce.

Španjolska policija uhitila je skupinu osumnjičenih trgovaca kokainom. Ulovljeni su na brodu u Atlantskom oceanu koji je plovio iz Južne Amerike, nakon što je jedan od krijumčara ubio drugoga i bacio ga s broda, a ostale uzeo za taoce, objavilo je u srijedu španjolsko ministarstvo unutarnjih poslova.

Slučaj se dogodio u studenom, ali je držan u sudskoj tajnosti do završetka istrage, objasnili su iz policije. U očitom sukobu među posadom broda, državljanin Srbije preuzeo je kontrolu nad brodom Sea Paradise, upucao jednog od krijumčara, bacio njegovo tijelo u more i uzeo osam drugih članova posade za taoce, piše Reuters.

 

 

Policija je za otmicu saznala sasvim slučajno kada su dobili dojavu da će 2,3 tone kokaina iz Južne Amerike biti prebačeno na manji brod blizu Kanarskih otoka. Na snimci koju je objavila policija vidi se kako se jedan od specijalaca spušta sajlom u skrivenu rupu na brodu, iz koje je kasnije izvučena veća količina kokaina u paketima.

Pročitajte i ovo Yahya Sinwar u podzemnom tunelu 500 kilometara tunela U tunelu ispod Gaze snimljen vođa Hamasa u bijegu s obitelji? Izraelci poručili: "Lov neće prestati dok ga ne uhvatimo, mrtvog ili živog"

Pripadnici španjolske policije satima su pregovarali sa Srbinom, pre nego što je on na kraju predao oružje i oslobodio taoce. Svi oni koji su bili na brodu su privedeni, a kokain je zaplijenjen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene