Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sa 165 metara visine

VIDEO: Skočila s tornja i poginula jer se padobran nije otvorio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravična tragedija dogodila se u Maleziji, gdje je 42-godišnja Australka poginula prilikom skoka s tornja padobranom, koji joj se nije otvorio.

Pročitajte i ovo Toranj - 1 Rajski, ali bespravni vidikovac Sagradio toranj iz snova od 34 metra, no on se upravo ruši: "Osjećao sam se kao da sam u raju" Slika nije dostupna Kakav skok! VIDEO Skočio s nebodera i pao - ravno u bazen!

Malezijska policija istražuje okolnosti nesreće, u kojoj je pri skoku s 165 metara visokog Alor Setar Towera, poginula Kylie Tanti. Taj toranj druga je najviša građevina u Maleziji. Tanti, koja je izvela takozvani base jump skok, padobran se nije otvorio.

>> Bez užeta skočio sa tornja za bungee i poginuo

'Istražujemo okolnosti oko njezine smrti, a zasad ne postoje indicije o počinjenju kaznenog djela. Obdukcija je pokazala kako je Tanti umrla od posljedica višestrukih ozljeda zadobivenih padom s tornja', rekao je za agenciju AFP glavni istražitelj Zamani Shahrudin.

Nije vrištala, niti zapomagala

Zamani vjeruje kako se uže padobrana Tanti zapetljao oko kamere na njezinoj kacigi te da je to spriječilo njegovo otvaranje. Očevici navode kako su vidjeli da očajnički pokušava otvoriti padobran. 'iako se njezin padobran nije otvorio, nisam je čuo da vrišti ili zove upomoć', rekao je 41-godišnji Zaidi Zainal Abidin, koji je na mjestu događaja promatrao skakače.

Tanti i 19 drugih skakača, na spomenutom tornju održavali su trening skokove , za glavni događaja 7. listopada i skok s tornjeva u Kuala Lumpuru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene