Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška za oporavak od korone

Osam tisuća kilometara dalje od SAD-a osvanuo veliki plakat podrške Donaldu Trumpu: "Osjetio sam potrebu učiniti nešto..."

U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 1
U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 1 U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 1 Foto: DNEVNIK.hr U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 4 U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 4 Foto: DNEVNIK.hr U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 5 U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 5 Foto: DNEVNIK.hr U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 3 U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 U Kosovu osvanuo plakat podrške Trumpu - 2 Galerija 1/5 >>
Donald Trump svoje obožavatelje ima diljem svijeta, a jedna neobična podrška za oporavak stigla mu je i s Kosova i to na golemom plakatu. Istražili smo tko ga je platio i zašto je tamo osvanuo…

Veliki plakat - kao mala gesta za Donalda Trumpa. No, ovaj prizor nije osvanuo u Americi, već osam tisuća kilometara dalje - na Kosovu. Svega petnaest kilometara od Prištine jedan je čovjek izrazio podršku američkom predsjedniku.

Pročitajte i ovo SAD šalje vojnu pomoć Ukrajini Rat u Europi SAD najavio novu vojnu pomoć Ukrajini: Stiže oružje vrijedno šest milijardi dolara Rat u Ukrajini Vrijedno 61 milijardu dolara Rusija napala ukrajinske željeznice: Njihov cilj je samo jedan

"Kada se pročula vijest da je predsjednik Trump zaražen koronavirusom osjetio sam potrebu učiniti nešto u ime svih proameričkih Albanaca. Odlučio sam mu poželjeti brz oporavak, dobro zdravlje i blagoslov američkom i našem narodu", objašnjava svoj postupak Naim Murseli.

Naim ne živi na Kosovu, već u Švedskoj, ali odlučio je pustiti glas svih istomišljenika. I platiti ga iz vlastitog džepa. Kaže kako je platio veliki plakat predsjedniku Trumpu kako bi odao počast američkom narodu i njihovu predsjedniku. I u tome, tvrdi, nije sam. Mnogi, kaže, zahvaljuju upravo Donaldu Trumpu zbog truda koji ulaže u sporazum sa Srbijom.

"Želim predsjedniku Trumpu brz oporavak, i ne samo njemu, želim brz oporavak svima koji su zaraženi virusom", priča zato stanovnik Prištine Haki Jashanica.

A njih je uz predsjednika Trumpa u ovom trenutku oko dva i pol milijuna. SAD je i dalje zemlja s najviše zaraženih i umrlih od posljedica infekcije koronavirusom.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene