Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca prioritet

U Bijelu kuću stiže i 'prva baka' SAD-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka Michelle Obame nedavno je pristala zamijeniti dugogodišnji dom u Chichagu i preseliti se u Washington kako bi bila uz svoje dvije unuke, koje su uz nju provele djetinjstvo.

'Prva baka' je 71-godišnja Marian Robinson koja 10-godišnju Maliu i 7-godišnju Sashu čuva kad im nema roditelja koji su često na putovanjima, a čuvala ih je i tijekom predizborne kampanje. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izgubio je legitimitet Obama: Gadafi bi trebao odmah odstupiti Slika nije dostupna Rodbina iz Kenije Obamina baka moli da on prijeđe na islam

Ako baka odluči živjeti u Bijeloj kući, jer postoji mogućnost da će živjeti u stanu u blizini, bit će to prvi put u povijesti da će tri generacije živjeti u predsjedničkom domu, prenosi Telegraph. 

Baka se ne želi nametati, a kćeri je rekla kako možda neće biti dovoljno mjesta. 

'Ona je potrebna djevojčicama, jer im pruža osjećaj stabilnosti. Osim toga sve što žele dozvoli im, kad je milo pogledaju', rekla je Michelle Obama.

Michelle je ulogu prve dame shvatila ozbiljno, pa je tako već kontaktirala svoje prethodnice kako bi je savjetovale kako se ponašati  te kako odgajati djecu koja su pod neprestanom paskom javnosti. 

Nakon što im je osigurala baku koja bi s njima provodila vrijeme, obitelj Obama sada je u potrazi za školom za djevojčice. 

Obamamanija raste, a obitelj svaki dan piše povijest; 7-godišnja Sasha postat će najmlađi član Bijele kuće otkada je u njoj živjela 9-godišnje Amy Carter 1977. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene