Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje potraga

Policija na nogama: U BiH ukrali auto iz Hrvatske zabili se u trgovački centar kako bi ukrali sef

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osumnjičeni su ukrali automobil hrvatskih registarskih oznaka i s njim su razbili ulaz u Bingo u Sutini te su ukrali sef iz mjenjačnice.

Mostarska policija u potrazi je za pljačkašima koji su ukrali sef iz mjenjačnice u trgovačkom centru Bingo u naselju Sutina.

"Osumnjičeni su u gradu ukrali automobil hrvatskih registarskih oznaka i s njim su razbili ulaz u Bingo u Sutini te su ukrali sef iz mjenjačnice koja se nalazi odmah pored vrata. Vozilo su ostavili malo dalje u Vrapčićima, nisu ga zapalili i u njemu je nađen prazan sef", rekao je  glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić, piše Klix.ba

Pljačka je prijavljena jutros u 04:30 te policija traga za počiniteljima te kako je glasnogovornik rekao poduzimaju se sve zakonom previđene mjere i radnje kako bi se slučaj rasvijetlio i počinitelji priveli.

Pročitajte i ovo Napad u Zagrebu - 1 istraga u tijeku Uhićeni svi osumnjičeni za brutalan napad u Zagrebu: "Udarci kao da ga hoće ubiti"

Pročitajte i ovo Pobjegao napadač u Kloštar Ivaniću - 2 Naoružan i opasan Kloštar Ivanić u strahu: Policija traga za napadačem koji je propucao i opljačkao starijeg muškarca

S obzirom na to da je objekt pod videonadzorom, očekuje se da će to policiji biti od velike pomoći u istražnim radnjama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene