Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živio u šumi pet godina

Tinejdžer iz šume želi nazad u divljnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer dječak pronađen u Njemačkoj, koji tvrdi da je živio u šumi pet godina, teško se privikava na 'normalan' život.

Izvor blizak istrazi tvrdi da se tinejdžer, koji priča engleskim jezikom, žali na probleme sa spavanjem te da se želi vratiti u divljinu, piše Daily Mail. I druge komfore, kao što su sapun, tuš i voda, dječak smatra potpuno nepotrebnima.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

Poznat je samo kao Ray, a vjeruje se da ima oko 17 godina. Tvrdi da je u šumi, južno od Berlina,  živio najmanje zadnjih pet godina.  Sam se vlastima prijavio 5. rujna, noseći na leđima ruksak, vreću za spavanje i šator.

Ispričao je policiji kako je nedavno pri padu u šumi poginuo njegov otac i kako ga je u šumi sahranio. Tada je krenuo po pomoć, pješačio u smjeru sjevera i tako došao do Berlina.

Usprkos bizarnoj priči, njemačka policija kaže da tinejdžeru vjeruju te da će u šumi potražiti grob njegova oca. Ray je ispričao kako je s ocem otišao živjeti u šumu nakon što je njegova majka Doreen poginula u prometnoj nesreći. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene