Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u moru

Srušio se putnički zrakoplov kod Balija: Preživjeli SVI putnici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi putnici i članovi posade spašeni su iako je zrakoplov Lion Aira na Baliju promašio pistu i pao u more, objavio je glasnogovornik zrakoplovne tvrtke.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

'Zrakoplov je letio iz Bandunga na zapadu Jave i trebao je sletjeti na aerodrom Ngurah Rai na Baliju, ali je promašio pistu i pao u more', rekao je glasnogovornik Lion Aira Edward Sirait.

Po njegovim riječima, u zrakoplovu je bio 101 putnik i sedmero članova posade, svi su preživjeli i nema podataka o ozlijeđenima. Glasnogovornik ministarstva prijevoza Bambang Ervan rekao je da je zrakoplov sletio u more prije piste.

>> Piloti Croatia Airlinesa uspješno prizemljili zrakoplov nakon tehničkog kvara

Lion Air vodeći je jeftini indonezijski zračni prijevoznik. Indonezija je imala niz zrakoplovnih nesreća i sad pokušava unaprijediti sigurnost zračnog prijevoza. Europska unija zabranila je 2007. velikome broju indonezijskih prijevoznika da slijeću u EU-u upravo zbog sigurnosti, a ta se zabrana od 2009. postupno ukida.

Televizijske snimke subotnje nesreće pokazuju zrakoplov kako pluta na površini mora te putnike u vodi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene