Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posao sa strane

Srpske sutkinje radile kao prostitutke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantno otkriće u srpskom pravosuđu, gdje su tamošnji mediji otkrili kako su neki od sudaca, koji nisu prošli reizbor za svoju poziciju, radili kao profesionalne prostitutke te čak bile i u ljubavnim vezama s okrivljenicima. Drugi su pak bili osuđivani za obiteljsko nasilje.

'Kad slušam suce koji se bune što nisu prošli, sjetim se kandidata za sutkinju iz Novog Sada, koja se bavi poslovnom pratnjom. I to nije usamljen slučaj, jer postoje informacije da se još nekoliko sutkinja po Beogradu bavi visokom prostitucijom, čak se i tarife znaju! U jednom slučaju, riječ je o sutkinji, koja je bila u vezi sa bliskim rođakom optuženog za šverc droge. Imamo i sutkinju iz Beograda koja je dugo vremena u ljubavnoj vezi sa okrivljenim! Tu je i sudac iz unutrašnjosti, koji je posjetio okrivljenog u zatvoru i drugi dan mu ukinuo pritvor! Imali smo čak i suca iz Beograda koji je bio pravomoćno osuđen zbog nasilja u obitelji i nitko od njih nije prošao reizbor', tvrdi neimenovani izvor za beogradski Press.

Pročitajte i ovo Ilustracija izgubila novac Prijavila krađu, a kada je policija pokucala na vrata imala je što za vidjeti: "Te noći sam se prepala" Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru

Iako nisu dobili konkretnu potvrdu za pojedine slučajeve, predsjednica Visokog savjeta sudstva Nata Mesarović, priznala je tamošnjim medijima, kako među sucima, koji nisu izabrani, ima onih 'koji ne zaslužuju baviti se tom profesijom'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene