Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Druga zapljena u tjedan dana

FOTO U susjedstvu pao diler s 21 kilogramom marihuane: Policija objavila gdje ju je sakrio

Zapljena marihuane u Srbiji - 1
Zapljena marihuane u Srbiji - 1 MUP Srbije
Aktualno Galerija Zapljena marihuane u Srbiji - 1 Zapljena marihuane u Srbiji - 1 Foto: MUP Srbije Zapljena marihuane u Srbiji - 2 Zapljena marihuane u Srbiji - 2 Foto: MUP Srbije Zapljena marihuane u Srbiji - 3 Zapljena marihuane u Srbiji - 3 Foto: MUP Srbije +0 Zapljena marihuane u Srbiji - 4 Galerija 1/4 >>
Srpska policija uhitila je turskog državljanina koji je u metalnim valjcima prevozio čak 21 kilogram marihuane.

Srpska policija uhitila je turskog državljanina zbog švercanja droge u metalnim valjcima na graničnom prijelazu Gradina. U svojem automobilu marke Iveco, 53-godišnji Turčin prevozio je čak 21,3 kilograma marihuane koju je sakrio u pet metalnih valjaka.

Pročitajte i ovo Rusija Ulazak vagnerovaca Ruski veleposlanik u BiH: "Ako se sada ne ujedinimo, ništa više neće biti važno..."

Počinitelj je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga te će u zatvoru provesti 48 sati. Uz kaznenu prijavu, bit će priveden Višem javnom tužiteljstvu u Pirotu.

Pročitajte i ovo Provjereno: problem grobova na Mirogoju - 1 Donosi Provjereno Nije nestao samo nadgrobni spomenik, pitanje je - gdje su tijela? "Tu se dogodila jedna skandalozna rabota"

Ovo je druga velika zapljena droge na graničnom prijelazu Gradina jer je policija prije samo pet dana zaplijenila čak 71 kilogram marihuane koju je također prevozio turski državljanin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene