Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulazak vagnerovaca

Ruski veleposlanik u BiH: "Ako se sada ne ujedinimo, ništa više neće biti važno..."

Rusija
Rusija Foto: Afp
Oglasio se ruski veleposlanik u BiH Igor Kalabuhov nakon što su vagnerovci rekli da su ušli u Rusiju i zauzeli grad Rostov na Donu, koji je ključna logistička baza za rusku ofenzivu u Ukrajini.

Igor Kalabuhov, ruski veleposlanik u BiH se oglasio na Telegramu nakon što su se vagnerovci pohvalili da su ušli u Rusiju i zauzeli grad Rostov na Donu, ključnu logističku bazu za rusku ofenzivu u Ukrajini.

"Imamo jednog vrhovnog zapovjednika. Ne dva, ne tri. Jedan. I pozvao je sve na jedinstvo. Ovo je sada glavna stvar. Svi mi imamo svoj stav prema svemu. No, u povijesti dođu trenuci kada svoje osobno treba ostaviti po strani za kasnije. Čak i ako mislite da ste 100 posto u pravu. Zašto? Da, jer ako se sada ne ujedinimo, ako je svatko za sebe ili za svoje viđenje situacije, ništa više neće biti važno. Samo jedinstvo. Jedinstvo pod stijegom vrhovnog zapovjednika. Neprijatelj samo čeka naše građanske sukobe. Ne čekajte!", napisao je.

Pročitajte i ovo Nesreća sa hitnom pomoći na Bundeku, ilustracija - 3 Odlučio sudac Vozaču hitne koji je na Bundeku pregazio maloljetnike određen istražni zatvor: "Osjeća se psihički vrlo loše"

Situaciju u Rusiji možete pratiti >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene