Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužba od 50 milijuna dolara

Šok na pogrebu: Kći pogledala u lijes i skoro pala u nesvijest kad je vidjela tko je unutra

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Obitelj tuži pogrebno poduzeće u iznosu od 50 milijuna dolara u New Jerseyju nakon što je usred ispraćaja otkriveno da u lijesu nije njihova voljena osoba.

Obitelj 93-godišnje Kyung Ja Kim podnijela je tužbu od 50 milijuna dolara protiv Central Funeral Home of New Jersey i Blackley Funeral Home and Cremation Services, Inc. iz Ridgefielda zbog stavljanja tijela druge žene u lijes njihove majke.

Čak su je i obukli u odjeću Ja Kim. Ispraćaj se trebao održati u crkvi Promise u Leoniji, New Jersey, crkvi za koju njezina obitelj kaže da je Kyung Ja pomogla u osnivanju.

Njezina kći Kummi Kim je odmah primjetila da u lijesnu nije njezina majka. "Izgledala je mnogo mlađe", kazala je Kim. Iz pogrebnog poduzeća su je uvjeravali da je to njezina majka.

Tek kada je lijes bio napola u grobnom mjestu u Valhalli, u New Yorku, zaposlenici pogrebnog poduzeća su priznali pogrešku.

Pročitajte i ovo Lijes SLUČAJ IZ SPLITSKE BOLNICE Obitelj u šoku: "Bez našeg znanja prebačen je na groblje u limenom, zatvorenom lijesu"

"Ljudi su me jednostavno vidjeli kako kolabiram. Nitko nije bio siguran što se događa", prisjeća se Kim. Odlučeno je kako će se pokop održati idućeg dana kad u pogrebnom poduzeću isprave pogrešku, ali budući da je padala kiša, pogreb je odgođen za nekoliko dana. Zbog te greške ženu nisu mogli dostojanstveno pokopati, piše abc7chicago.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesvakidašnje scene u Zadru Ričard pred Gradsku upravu stigao u lijesu: "Došao sam javiti da sam živ, sad ćemo dijeliti pare"

Kim je kasnije kontaktirala obitelj žene koja je bila u lijesu umjesto njezine majke. "Nisu mogli otvoriti kovčeg za drugu obitelj, jer je žena počela propadati. Mi smo zapravo dvije žrtve", kazala je Kim.

Sav novac koji dobiju u parnici će obitelj donirati crkvi koju je njihova majka pohađala njoj u čast.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene