Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbačeno tijelo

Strašan zločin u susjedstvu: Šetači pronašli ljudske kosti, velika potraga za 38-godišnjim ubojicom

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ivica Galovic/Pixsell
Šetači su ljetos na području Ljubljane pronašli ljudske kosti. Ispostavilo se da je riječ o posmrtnim ostacima 37-godišnjaka iz Ljubljane kojem se od ožujka izgubio svaki trag. Policija je utvrdila da je bio žrtva ubojstva. Osumnjičenik (38) još je u bijegu.

Nakon što su šetači u kolovozu na Krimu na području Ljubljane pronašli ljudske kosti, slovenska policija u utorak je na konferenciji za medije objasnila što je dosad uspjela saznati o slučaju koji je šokirao stanovnike glavnoga slovenskog grada.

Pročitajte i ovo Napad u centru za beskućnike u Varaždinu - 3 Privedena je FOTO "Izvan sebe smo, kitili smo bor, a onda ih je izbola": Otkrivena pozadina napada u kojem su ranjeni socijalna radnica i dvoje korisnika

Pročitajte i ovo Erupcija vulkana na Islandu Erupcija vulkana Zanemaruju upozorenja: "Zaprepastio sam se time koliko je mojih prijatelja išlo prema vulkanu kako bi se slikalo"

Kako je priopćio načelnik odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave Ljubljana Valter Zrinski, kosti su posmrtni ostaci 37-godišnjeg Ljubljančanina koji je bio žrtva ubojstva.

Ljubljanska je policija, naime, sredinom ožujka ove godine zaprimila dojavu o nestanku 37-godišnjaka, a ubrzo je istraga pokazala da je muškarac žrtva nasilnoga kaznenog djela, zbog čega su slučaj preuzeli kriminalisti. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Šokantna snimka Užas u zagrebačkoj školi: Profesor udarao učenika po glavi, slijedi mu otkaz

U višemjesečnoj istrazi obavili su više od 80 razgovora, s nekima i više puta, te proveli više istražnih radnji, oduzeli brojne predmete i obišli mjesta vezana za kazneno djelo, kao i proveli više pretraga domova. Utvrdili su da je nestala osoba žrtva ubojstva, za koje se osnovano sumnjiči 38-godišnji Ljubljančanin. Zločin je počinio u stanu u centru Ljubljane, a tijelo je, kasnije se pokazalo, odnio i bacio na području Krima. U kolovozu su posmrtne ostatke pronašli slučajni prolaznici, piše 24ur.

Pročitajte i ovo Screenshot Ukrali Božić VIDEO Uhićeni otmičari: Kidnapirali Isusa i sve snimili, za akciju imali zanimljivo objašnjenje

Žrtva je preminula od prostrijelnih rana. Prema dosadašnjim saznanjima, motiv je bio koristoljublje, odnosno dužnički odnos između osumnjičenika i žrtve.

Osumnjičenik još nije uhićen, ali u potrazi sudjeluju i strana istražna tijela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene