Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzimaju dah

Slapovi Iguazu ušli u izbor za novih sedam svjetskih čuda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinski slapovi Iguazu u užem su izboru za čudo svijeta! Svjetsko natjecanje u kojem se bira 7 čuda prirode pomalo se bliži kraju, a slapovi koji oduzimaju dah ušli su u posljednji krug od 28 najljepših lokacija.

Spektakularni slapovi Iguazu sastoje se od 275 individualnih vodopada visine od 60 do 82 metra, a protežu se gotovo 3 kilometra u dužinu. Potraga za najljepšim čudima prirode počela je 2007., a slapovi Iguazu sada imaju priliku postati jednom od najposjećenijih prirodnih atrakcija na svijetu.

Pročitajte i ovo Javier Milei Održao prvi govor Prisegnuo Javier Milei, novi argentinski predsjednik: Veliki je obožavatelj Donalda Trumpa Slika nije dostupna Ostalo 28 destinacija Uključite se: Izbor za 7 svjetskih čuda prirode traje još mjesec dana

'Ako Iguazu slapovi postanu jedno od sedam svjetskih čuda prirode, oči cijelog svijeta bit će uprte u njih. A danas je to jako važno iz ekološkog aspekta, ali i zbog razvoja turizma', rekao je Bernard Weber, predsjednik zaklade New Seven Wonders.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene