Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila zalihu kondoma

Proglašena najnapaljenijom studenticom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnja Elina Desaine iz Latvije jespavala s toliko muškaraca da ne zna točan broj. Ona je osvojila titulu najnapaljenije studentice u Velikoj Britaniji.

Latvijka Elina Desaine proglašena je najnapaljenijom studenticom u Velikoj Britaniji, nakon što se prijavila na natjecanje na jednoj internetskoj stranici. Pohvalila se da svaki tjedan spava s tri različita partnera pa je dobila 800 dolara i godišnju zalihu kondoma, piše NY Daily News.

>> Varao ženu, pa postao žrtva iznude: Požuda ga stajala skoro 100.000 kuna

Iako su je mnogi upozoravali da je takav način života rizičan, 20-godišnja studentica treće godine IT menadžmenta odgovara da se samo zabavlja. 'Svi moji prijatelji su takvi. Sveučilišni život ne traje dugo i želimo se zabavljati dok možemo', kazala je Elina te dodala da ju je ova titula učinila još napaljenijom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene" Liječnici, ilustracija - 4 SEDMU GODINU ZAREDOM Objavljen popis najboljih doktora i doktorica u Hrvatskoj, provjerite je li na njemu i vaš liječnik

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene