Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sukobili se s policijom

Poznat identitet trojice napadača s Kosova, još se ne zna tko je četvrti

Poznato je tko su trojica od četvorice ubijenih napadača iz mjesta Banjska na Kosovu.

Radi se o Igoru Milenkoviću (50), Bojanu Mijailoviću i Stefanu Nedeljkoviću (31), sva trojica su iz Zvečana, a identitet četvrtog ubijenog napadača za sad je još nepoznat.

Milenković (50) je kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica, a još nema informacija o tome čime su se bavila druga dvojica, prenosi Klix.ba.

Ranije je objavljeno i da su u samostanu koji su zauzeli teroristi, tokom pretresa nakon okončanja akcije kosovske policije, pronađeni dokumaneti Milana Radoičića, poznatog kriminalca sa američke crne liste.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova eskapada u Italiji VIDEO Popeo se gol na kip usred grada, policija ga uhitila: Poznat im je od ranije, udario je poznatu umjetnicu po glavi

Kosovo je u ponedjeljak zatražilo od Srbije da mu izruči srpske napadače koji su pobjegli nakon sukoba s kosovskim policajcima na sjeveru Kosova u kojem su poginula četvorica napadača i kosovski policajac.

Napadači su upali u selo Banjsku u nedjelju sukobivši se s policijom i zabarikadiravši se u srpskom manastiru. Policija je preuzela nadzor nad manastirom u nedjelju, nakon što su poginula trojica napadača i jedan policajac.

Pročitajte i ovo Dalibor Milas NASILJE NAD ŽENAMA Teolog reagirao na skandaloznu izjavu svećenika Ike Mandurića: "Nije, Ike, Denis Buntić učinio lošu stvar, nego je počinio više kaznenih djela"

Naoružani policajci u ponedjeljak su pretražili u tom selu kuće ne bi li pronašli oko 30 napadača koji su možda pobjegli, rekao je policijski izvor. Novinari u selo ne mogu ući.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene