Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucao iz invalidskih kolica

Policija ubila pomahnitalog paraplegičara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani paraplegičar u predgrađu Christchurcha ispalio je barem stotinu nasumičnih metaka iz svojih invalidskih kolica prije nego što ga je ubila novozelandska policija, a prijateljima je ranije izjavio da mu je dosta života, javila je u ponedjeljak televizijska postaja TV3.

Policija je priopćila da je Shayne Richard Sime star 42 godine, koji je bolovao od mišićne distrofije, tijekom trosatnog divljanja u nedjelju navečer po ulici u četvrti Burnesideu izazivao naoružane policajce da izađu iz zaklona i suoče se s njime.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUMNJA NA TERORIZAM Aniteroristi preuzeli istragu ubojstva zastupnika izbodenog u crkvi Slika nije dostupna SMRTONOSNA IGRA Tragedija kod susjeda: Dvanaestogodišnji dječak smrtno stradao u igri puškom koju su pronašli u djedovoj kući

Sime, koji je navodno bio pijan, ranio je jednog policijskog časnika i 39-godišnjeg prolaznika. Policijski inspektor Dave Lawry rekao je novinarima da je Sime ubijen nakon što je odbio sve zahtjeve da odbaci oružje. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene