Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oborio ženu koja je htjela pomoći

Pas lutalica napao i izgrizao četvero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pas lutalica napao je i ozlijedio četvero djece i jednu ženu koja im je pokušala pomoći u središtu Banje Luke u subotu nakon čega su ga ustrijelili pripadnici policije, izvijestili su lokalni mediji.

Njemački ovčar je oko podneva nasrnuo na četvero djece koja su se igrala u parku Mladena Stojanovića u središtu Banje Luke. Počeo ih je ujedati i trgati im odjeću dok su djeca vrištala. U pomoć im je prema navodima medija priskočila jedna žena na koju je pobješnjela životinja skočila i oborila je na tlo.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"

>> Pijani pit bull dječaka ugrizao za lice

Samo zahvaljujući brzoj reakciji dvojice policajaca koja su se nalazila u blizini i koji su ustrijelili psa, sve je prošlo bez težih posljedica.

Mediji izvješćuju da su djeca pretrpjela veliki šok. U gradovima BiH nalazi se veliki broj pasa lutalica koji su postali agresivniji s hladnoćom i nedostatkom hrane. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene