Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Otac 13-godišnjakinje: U tjedan dana su joj narasli muški organi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhud, 13-godišnjakinja iz Saudijske Arabije, tjedan dana je osjećala grčeve u predjelu trbuha. Kad je bol nestala razvili su se muški organi, tvrdi njezin zapanjeni otac.

'Nisam mogao vjerovati kada sam to vidio. U samo tjedan dana moja kćer je postala - moj sin!', ispričao je Ahmed Hassan Mousa iz grada Khamis Mushaita u Saudijskoj Arabiji.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

'Već ranije smo primijetili da Uhud baš i nema ženske grudi a kada su počeli grčevi u trbuhu liječnici su nam rekli da nema maternicu. Nekoliko dana kasnije kazali su nam kako su se pojavili muški spolni organi'.

Mousa kaže kako se Uhud sada zove Muad i premješten je u školu za dječake. 'Njezini učitelji u školi za djevojke su mi mnogo puta rekli da je vrlo pametna, ali neposlušna. Ovo ih je jako iznenadilo'.

'Neki ljudi u susjedstvu su mi i ranije govorili da se ponaša kao dječak. Ja sam primijetio da se uvijek igra s braćom, a ne sestrama', ispričao je otac i dodao kako je Muad već prijavljen u svim nadležnim institucijama, prenosi Emirates 24/7.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene