Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava roditeljima

Novi šok u Srbiji: Dječak (13) sjekirom napao maloljetnika i njegovu majku, bore se za život

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Trinaestogodišnji dječak sjekirom je napao svoje sumještane, 17-godišnjeg mladića i njegovu majku.

Sedamnaestogodišnjak je uspio pobjeći od 13-godišnjeg napadača koji je na njega krenuo sjekirom. Zvao je upomoć, a pronađen je na ulici s više ubodnih rana na području trbuha.

Njegova majka pronađena je u kući s ozljedama glave. Oboje su s po život opasnim ozljedama prevezeni u bolnicu u Zrenjaninu. Napad se dogodio u selu Radojevo kraj Zrenjanina u Srbiji.

Susjeda koja poznaje napadnutu ženu i njezina sina rekla je kako je sedamnaestogodišnjem dječaku hitno odstranjena slezena, a oštećena su mu i jetra i pluća. Trinaestogodišnjaka su našli mještani koji su čuli vikanje.

"Njegova majka je na neurokirurgiji u Novom Sadu jer će zbog udaraca morati na još jednu operaciju. Majka je nedavno bila operirana od raka, a još su joj pronašli i cistu na vratu. Njen sin se školuje za konobara u Zrenjaniu te se vjerojatno družio s dječakom koji ih je napao", kazala je mještanka sela za Blic.rs.

Pročitajte i ovo Sigurnosno-obavještajna služba, ilustracija - 3 osiguran Markov trg Prijetnja smrću nije zabrinula premijera: "Ima toga stalno, ali ne hvalimo se s time"

Kako neslužbeno saznaje Blic, 31-godišnjem ocu maloljetnog dječaka je određeno zadržavanje zbog zapuštanja i zlostavljanja maloljetnog djeteta.

Kaznena prijava u redovnom postupku će biti podnesena zbog istog djela i protiv njegove 32-godišnje majke.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene