Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najviši stupanj uzbune

Nevrijeme i orkanski vjetar napravili kaos i u Sloveniji: 1.200 kućanstava bez struje, prometni kolaps

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme praćeno orkanskim vjetrom izazvalo je dosta šteta i neprilike u prometu u sjevernom dijelu Slovenije, a u noći s četvrtka na petak zbog oštećenih električnih stupova bez električne energije ostalo je 1.200 kućanstava na području Maribora.

U sjevernom i sjeveroistočnom dijelu zemlje više je lokalnih cesta bilo zatvoreno zbog srušenih stabala. Zbog srušenih stabala i pada materijala s krovova zabilježene su i štete na parkiranim automobilima. Na području ljubljanskog aerodroma Brnik jačina vjetra je u padu pa se danas ne očekuju veće teškoće u prometu.

Pročitajte i ovo NE Krško - 1 Najprije remont Sprema se izgradnja novog bloka nuklearke Krško: Uskoro važan referendum Nasilje, Ilustracija HOROR U SUSJEDSTVU Oglasila se policija o strašnom činu: Mladić napao djevojku sjekirom i nožem, odrezao joj palac i unakazio lice

VIDEO 'Ode mi sve!': Stravičan trenutak u kojem klizište ruši kuću u par sekundi

U sjeverozapadnom dijelu države ukinut je jučer proglašeni najviši, crveni alarm zbog opasnosti od vremenskih neprilika, a meteorolozi za danas najavljuju smirivanje vremena. Ispod planinskog masiva Karavanke, na granici s Austrijom, prema najavama meteorologa vjetar će danas dostizati brzinu od 80 do 100 kilometara na sat, a u drugim predjelima do 70 kilometara. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene