Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvotjedan potraga

Nestala nakon što je 13 godina bila zatvorena u kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za ženom koja se smatra nestalom već dva tjedna. Ona pati od agorafobije, straha od otvorenog prostora, i prije nestanka je u kući bila zatvorena 13 godina, izvijestila je policija.

Nestanak 34-godišnje Mandy Bishop iz Yorka prijavio je obiteljski prijatelj. Policija vjeruje da je ta žena, koja živi sa 66-godišnjom majkom Valerie Bishop, nestala 22. ožujka. Iz policije kažu da su pronađeni tragovi krvi na obiteljskom imanju, prenosi Daily Mail. Čekaju se razultati analize koja bi trebala pokazati da li je ta krv od nestale Mandy i imali li kakve povezanosti s njezinim nestankom.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

U policiji kažu da je Mandy znala prijetiti da će si nauditi, a treba utvrditi u kakvom je stanju uma bila u trenutku od kad je nestala.
'Poznato mi je da je Mandy prije prijetila samoozlijeđivanjem, pa ako je krv njezina onda joj hitno treba medicinska pomoć,' rekla je glavna inspektorica Helen Taylor. Dodala je se inače brinula za majku koja teško boluje od raka i četiri psa. Policija je pretražila okolnu rijeku, a traže se i informacije o dostavljačima koji su na dan nestanka bili na tom području.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene