Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubijen im je vođa

VIDEO Kaotične scene! Iz osvete zapalili 35 autobusa, javni prijevoz paraliziran u glavnom gradu

Neredi u Brazilu
Neredi u Brazilu Afp
Aktualno Galerija Neredi u Brazilu Neredi u Brazilu Foto: Afp Neredi u Brazilu Neredi u Brazilu Foto: Afp Neredi u Brazilu Neredi u Brazilu Foto: Afp +0 Neredi u Brazilu Galerija 1/4 >>
Kriminalne skupine zapalile su najmanje 35 autobusa u brazilskom gradu Riju de Janeiru, nakon što je policija ubila njihova šefa.

Članovi kriminalne skupine zapalili su 35 autobusa i vlak u Riju de Janeiru, paralizirajući dijelove brazilskog grada nakon što je jedan od njihovih vođa ubijen u policijskoj akciji.

Guverner Claudio Castro rekao je da je ubijen šef kriminalne skupine poznat kao Zinho i da je policija zadala jak udarac jednoj od najvećih kriminalnih skupina, prenosi RTL Today

Najveći su sukobi u zapadnom dijelu grada, gdje se kriminalne skupine bore za teritorijalnu kontrolu.

Pročitajte i ovo Pogled iz Sderota na Gazu Iz minute u minutu VIDEO/FOTO Izraelska vojska objavila jezivu snimku: "Javljam ti se s mobitela Židovke. Ubio sam nju i njezinog muža." Netanyahu: "Stojimo pred sljedećom fazom, ona dolazi"

Policija je nakon toga uhitila 12 osoba zbog sumnje na terorističke akcije, a gradske vlasti proglasile su uzbunu treće razine.

Kriminalne skupine u Riju često sastavljene od sadašnjih i bivših policajaca i postale su jedna od najvećih sigurnosnih prijetnji u regiji.

Na početku su osnovani kao obrana za siromašne četvrti koje su opustošile narko-bande, a sada su pretvoreni u kriminalne skupine.


 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene