Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROMETNA NESREĆA U SAD-U

Nakon ceremonije vjenčanja mladenku pokosila pijana vozačica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon ceremonije vjenčanja na automobil u kojem su bili mladenci naletjela je pijana vozačica. Mladenka je preminula, dok je mladoženja završio u bolnici s brojnim lomovima i ozljedom mozga.

Mladenka iz SAD-a ubijena je samo nekoliko sati nakon ceremonije vjenčanja. Pijana vozačica zaletjela se u automobil u Južnoj Karolini. 

U autu su bili mladenci i još dvoje ljudi. Troje ih je ozlijeđeno, a mladenka je poginula, piše The Guardian.

Mladoženjina majka kreirala je GoFundMe stranicu kako bi platila snahin sprovod i medicinske račune sina koji je završio u bolnici. Na njoj je fotografija mladenaca kako trče ispod prskalica neposredno prije sudara.

Na stranici je i fotografija mladoženje Arica Hutchinsona u bolnici, gdje se oporavlja od ozljede mozga i brojnih slomljenih kostiju.

Mladoženja Aric Hutchinson zadobio je ozljede mozga i brojne lomove u nesreći. Njegova majka Annette Hutchinson napisala je kako je u bolnici zaprimila vrećicu s burmom svoga sina pet sati nakon što mu ju je njegova, sada mrtva supruga, stavila na prst, piše The Guardian.

Osumnjičena Jamie Lee Komoroski za vrijeme nesreće vozila je unajmljeni automobil brzinom 105 km/h i samo je nakratko pritisnula kočnicu prije nego što je udarila u vozilo tek vjenčanog para. Ograničenje brzine na tom području iznosi 40 km/h. Optužena je za ubojstvo i vožnju u pijanom stanju. Ako bude osuđena, prijeti joj do 25 godina zatvora.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene