Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''to može ubiti milijune ljudi''

Jedna od najvećih zapljena droge u američkoj povijesti: Na brodu pronađen kokain vrijedan milijardu dolara

S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 4
S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 4 Afp
Aktualno Galerija S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 4 S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 5 S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 5 Foto: Afp S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 3 S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 2 S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp +0 S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 1 Galerija 1/5 >>
Policija je u utorak u Philadelphiji s jednog broda zaplijenila drogu u vrijednosti od jedne milijarde dolara, javlja The Guardian. Pronašli su 16,5 tona kokaina.

Američka je policija u utorak s broda u filadelfijskoj luci zaplijenila oko 16,5 tona kokaina u vrijednosti od jedne milijarde dolara. Članovi posade odmah su uhićeni i suočit će se s optužbama.

Pročitajte i ovo Vojska na ulicama Ekvadora nakon proglašenja izvanrednog stanja Strašni prizori VIDEO Stravične snimke koje lede krv u žilama! Mučenje zarobljenih vojnika i policajaca: "Za sve je kriv Zapad, nemamo više izbora" Kokain - 2 Podržao i dio struke Glavni grad jedne od najbogatijih europskih zemalja želi legalizirati kokain: "Konzumenti bi znali što kupuju, bilo bi sigurnije"

Proglasili su to jednom od najvećih zapljena droga u američkog povijesti.

Državni odvjetnik William McSwain na Twitteru je kazao da bi tolika količina kokaina mogla ubiti milijune ljudi.

Kako piše The Guardian, ovo je posljednja u nizu velikih zapljena na istočnoj obali SAD-a. U Philadelphiji su i u ožujku policijski psi nanjušili veliku količinu droge, točnije 538 kilograma kokaina, čija se vrijednost procijenila na 38 milijuna dolara. To je, do ove posljednje, bila najveća zapljena droge u tom gradu u posljednja dva desetljeća.

U veljači su carinici oduzeli skoro 1500 kilograma kokaina u lukama u New Yorku i New Jerseyju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene