Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fatalno putovanje

Morski pas na smrt izgrizao muškarca na medenom mjesecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirno i opuštajuće bračno putovanje na otoku Reuninonu prekinuo je krvoločni napad morskog psa. Tek oženjenog muškarca životinja je izgrizla na smrt.

Rijetki napadi morskih pasa u vodama Reuniona, francuskog otoka u Indijskom oceanu, bili su jedan od razloga zbog kojih je novopečeni francuski bračni par izabrao baš to mjesto za svoj medeni mjesec, javlja Grand TV.

Pročitajte i ovo Grbavi kit spasio je od morskog psa VIDEO Nevjerojatan susret s kitom: "Došao je ravno do mene i počeo me gurati glavom. Bila sam prestravljena..." Ilustracija Jedna od najpopularnijih plaža VIDEO Prizori koji lede krv u žilama: Surferi se neometano zabavljali, a oko njih plivale velike bijele psine

Međutim, dok je 36-godišnjak surfao, iznenada ga je napala nemilosrdna životinja. Izgrizla mu je ruku i bedro zbog čega je i prije nego su ga primijetili spasioci iskrvario.

>> VIDEO Morski pas joj odgrizao ruku, ona postala profi surferica

Iako su ga pokušali oživjeti, za to je bilo prekasno. Nesretni muškarac već je bio mrtav. Kada je vidjela beživotno tijelo svog supruga, žena je u stanju šoka prebačena u bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene