Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča o životnoj pobjedi

VIDEO Morski pas joj odgrizao ruku, ona postala profi surferica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije 10 godina Bethany Hamilton izgubila je lijevu ruku u napadu morskog psa, no uspjela je ostvariti sve svoje želje i snove.

U dobi od 13 godina, odnosno 2003. godine, Bethany Hamilton preživjela je napad morskog psa na Havajima. Morska neman tad joj je odgrizla lijevu ruku, ali Bethany je preživjela i nije odustala od svojeg najvećeg sna - da postane surferica i da uđe u profesionalnu ligu. Taj joj se san ostvario četiri godine kasnije, odnosno 2007. godine, prenosi people.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stigao do plićaka VIDEO Šokantni prizor s Floride: Morski pas pliva prema kupačima, ljudi vrište i bježe na obalu Morski pas Doplivao je iz Georgije Morski pas Jekyll ponovno lociran, čini se da ove godine neće biti tradicionalnog kupanja na nacionalni praznik

>> VIDEO Medeni mjesec iz noćne more: Mladoženju umalo pojeo morski pas!

Osim toga, Hamilton je objavila i knjigu u kojoj je opisala svoju tragediju i životnu priču te susret sa zaručnikom Adamom Dirksom. Da je to muškarac njezinog života, objavila je putem svojeg Twitter profila, napisavši tamo 'Da, udajem se'.

'On je iskren, ljubazan, zabavan, avanturist, opušten, prijateljski raspoložen, vjeruje u Krista, stvarno, sjajan momak!....a i voli baš mene!', napisala je Hamilton na svojeg blogu o budućem suprugu Adamu.

Upoznala ga je putem zajedničkih prijatelja i na neviđeno, odnosno da se prije prvog izlaska nisu nikad prije vidjeli. Njihova prva zajednička stvar bio je skok u more sa stijene. 'Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi skok', rekla je Hamilton.

Kratku priči o Hamilton te kako ona surfa možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene