Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije mu uspjelo

Kralj ecstasyja plastičnim operacijama drastično promijenio izgled: "Od njegovog lica nije ostalo ništa"

Saharat Sawangjaeng
Saharat Sawangjaeng Foto: Tajlandska policija/Screenshot
Diler droge izgled je drastično promijenio plastičnim operacijama pa mu je policija jedva ušla u trag.

Tajlandska policija uhitila je krijumčara droge koji je brojnim plastičnim operacijama promijenio izgled.

Lokalni mediji usporedili su slučaj s holivudskim filmom iz 90-tih u kojem John Travolta i Nicholas Cage igraju agenta FBI-a i kriminalca koji zamjenjuju lica.

Saharat Sawangjaeng (25) koji je uzeo i korejsko ime Seong Jimin, uhićen je u stanu u Bangkoku zbog sumnje da je dilao ecstasyjem.

Pročitajte i ovo AKCIJA ‘FORMA‘ Tri etaže kuće VIDEO Laboratorij za drogu kakav u Hrvatskoj još nije viđen: Podignuta optužnica protiv opasne narkobande

"On je glavni krivac za epidemiju te droge u Bangkoku. On je kralj MDMA ovdje", kazao je šef tajlandske policije Theeradej Thammasutee, piše Independent.

Policija je znala da je operacijama promijenio izgled pa su objavili fotorobote originalnog izgleda i nakon plastičnih zahvata.

Svjedoci su ga opisali su kao zgodnog korejskog muškarca. Policija je bila prilično iznenađena kada su ga uhitili jer ništa od njegovog originalnog lica nije ostalo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika zapljena Droga upala u mrežu policije: Stotine kilograma kokaina završile na plaži u Francuskoj

Prije je uhićen najmanje tri puta i svaki put je izbjegao zatvor. Prošao je brojne plastične operacije i planirao novi život u Južnoj Koreji.

Sada je policija kod njega pronašla 290 tableta ecstasyja i dva kilograma tekućeg  ectsasyja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene