Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buduća supruga zaplakala od sreće

Kako izgleda prosidba iz snova?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crew Feary nije želio na klasičan način zaprositi djevojku, a ono što je zamislio uspio je i ostvariti.

Velikim bijelim slovima ispisanim na travnjaku pored jezera zaprosio je dugogodišnju djevojku, koja je poruku vidjela tijekom zajedničkog leta malenim avionom, piše Wesh, Orlando. Pomogli su mu roditelji njegove buduće supruge. 'Jako smo sretni što ćemo dobiti Crewa u obitelj', rekli su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sudjelovala i policija VIDEO Ovo sigurno konkurira za zaruke godine Slika nije dostupna Iznenađenje FOTO Otvorila frižider, a ono što je vidjela promijenilo joj je život

'Moj direktor ima maleni avion, a djevojci sam rekao kako idemo na zabavu tvrtke, naime, oboje smo arhitekti', ispričao je Crew. Florencia je ispričala kako je bila u šoku kada je iz aviona na travnjaku ugledala slova. 'Uopće mi nije bilo jasno kako je to učinio',  rekla je. 'Kada sam vidjela što piše, počela sam plakati, bilo je uistinu preslatko', dodala je.

Naravno da je pristala i za nekoliko trenutaka na ruci je imala prsten. 'Bilo je divno, prsten je prekrasan', oduševljeno je ispričala. Lažni party tvrtke zapravo je bila zabava zbog zaruka na koju su bili pozvani svi njihovi prijatelji i rodbina.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene