Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PUTEM TELEGRAMA

Iz Predsjedništva BiH izrazili sućut Vladimiru Putinu: "Poštovana ekscelencijo..."

Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: Afp
Željka Cvijanović, članica i predsjedavajuća Predsjedništva BiH, uputila je Vladimiru Putinu telegram sućuti povodom plinske eksplozije u stambenoj zgradi na ruskom otoku Sahalinu.

U telegramu upućenom predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu članica Predsjedništva BiH iz redova Republike Srpske Željka Cvijanović napisala je:

"S velikom tugom primila sam vijest o tragičnom događaju u Sahalinskoj oblasti, u kojem su, uslijed eksplozije plina, stradali stanari stambene zgrade. Duboko me potreslo i saznanje da među stradalima ima i djece." Istaknula je da iskreno žali zbog nesreće i gubitka ljudskih života "u ovim veoma teškim trenucima za Rusiju".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INAUGURACIJA U SARAJEVU Konstituirano novo Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, predsjedateljica pod sankcijama

Pročitajte i ovo Krater u blizini Lavova RAT U EUROPI U Kremlju bijesni zbog odluke Poljske, Ukrajina počinje dobrovoljnu evakuaciju iz Hersonske oblasti

Dalje dodaje: "Poštovana ekselencijo, Vama, obiteljima stradalih i prijateljskom ruskom narodu upućujem izraze najdublje sućuti, a povrijeđenima želje za što skoriji oporavak", prenosi N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene