Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otprije poznat policiji

Hrvat izboden u krvavom obračunu u Münchenu: Posvađali se igrajući stolni tenis te jedan izvadio nož

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Grupa mladića igrala je stolni tenis u parku te je u jednom trenutku došlo do svađe i 22-godišnjak je izvadio nož.

Hrvat S.J (25) ubijen je u subotu nakon svađe u parku Karl-Marx-Ring u Münchenu.

 Sve je počelo kada se okupila skupina mladića u dobi od 18 do 25 godina koji su kupili pivo te otišli igrati stolni tenis. U jednom trenutku došlo je do svađe između 22-godišnjeg Bosanca i Hrvata te je Bosanac izvadio nož i napao 25-godišnjaka.

Jedan 18-godišnjak pokušao je spriječiti napad te je zadobio posjekotinu na ruci. Nakon što je 25-godišnjak ozlijeđen pao na pod, osumnjičenik i ostatak društva su pobjegli. Beživotno tijelo 25-godišnjaka u parku je pronašao prolaznik, koji je odmah kontaktirao policiju, piše Tageszeitung.

Pročitajte i ovo Bojan Radić, susjed ismijavanje završilo smrću Stravičan teror društvenih mreža: Ismijavali ga na Tik Toku, ubio se. "Bio je dijete. Momak koji se borio"

U isto vrijeme trojica mladića odvela su 18-godišnjaka s posjekotinom na ruci, koja je bila ozbiljna, u bolnicu te se ubrzo sve razotkrilo. 

"Istraga je trenutačno usredotočena na navodnog počinitelja", rekla je tužiteljica Juliane Grotz iz ureda javnog tužitelja Münchena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postupak se ponavlja Ukinuta presuda za brutalno ubojstvo u Omišu: Trojac podnio žalbe, evo zašto ih je Vrhovni sud prihvatio

Stephan Beer, šef odjela za ubojstva u Münchenu rekao je da je policija uhitila 22-godišnjaka u nedjelju navečer, a pretragom stana pronađeni su elektrošokeri i bokseri. Osumnjičeni je otprije poznat policiji i brani se šutnjom. Priveden je zbog ubojstva iz nehaja i prijeti mu 15 godina zatvora.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene