Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije joj bilo spasa

Horor u zračnoj luci: Ženi amputirali dio noge nakon što se zaglavila na pokretnoj stazi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Ženi je amputirana noga nakon što je zaglavila na pokretnoj stazi u zračnoj luci na Tajlandu.

Tajlanđanki (57) su u četvrtak liječnici amputirali veći dio lijeve noge nakon što joj se ista zaglavila na pokretnoj stazi u Međunarodnoj zračnoj luci Don Mueang u Bangkoku na Tajlandu.

Tajlanđanka se na samom kraju staze spotaknula preko svoje roza putne torbe, nakon čega joj se noga zaglavila i ostala smrskana. Ljudi koji su se našli u blizini bezuspješno su pokušavali su upaliti kočnicu i zaustaviti stazu koja joj nije prestajala uništavati nogu.

Pročitajte i ovo Viktor Orban Teške optužbe VIDEO Orban potpuno izvan kontrole po Twitteru stavljao isječke Johna Travolte: "Gdje je novac?"

Tim liječnika na kraju joj je morao odrezati lijevu nogu iznad koljenja da bi je oslobodili, nakon čega je prebačena u bolnicu u kojoj su joj rekli da joj nogu ne mogu spasiti. Nakon toga je prebačena u drugu bolnicu, gdje je zatražila da ju se prebaci u treću da bi se utvrdilo može li se ipak nešto učiniti, izvijestio je Daily Mail.

Iz zračne su luke izvijestili da će provesti istragu da bi utvrdio uzrok nesreće. Direktor i vodstvo zračne luke u bolnici su posjetili ozlijeđenu Tajlanđanku. Rekli da im je žao zbog incidenta i da su spremni preuzeti odgovornost te pokriti sve troškove njezina oporavka. Također su izjavili da su je spremni obeštetiti.

Pročitajte i ovo Afrička svinjska kuga, ilustracija - 1 Strah od širenja Zbog afričke svinjske kuge pate i proizvođači čije svinje su zdrave: "Rješenje bi bilo da se nađe bar jedna klaonica"

Pokretna staza na kojoj je 57-godišnjakinja izgubila nogu je ugašena i inženjeri je pregledavaju, ali zbog nesreće nije odgođen niti jedan let. Direktor zračne luke rekao je planirala zatražiti novac da bi se staza, koja je postavljena 1996. godine, zamijenila novijim modelom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene