Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ironija sudbine

Heroj koji je spasio 6 života u superoluji Sandy utopio se na odmoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki surfer, koji je spasio šest života tijekom superoluje Sandy, utopio se na odmoru u Puerto Ricu.

Tijelo 23-godišnjeg Dylana Smitha pronađeno je kako pluta pored njegove daske za surfanje u turističkom središtu Rinconu, prenosi New York Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju Provjereno: Josip Kordić - 3 Josip - junak našeg doba Heroj kakvog nema! "Samo su joj se noge vidjele. Odmah gore, trk, lupanje po vratima..."

>> Utopio se pokušavajući spasiti ženu iz rijeke

Smith je radio kako spasilac na plaži Rockaway Beach u njujorškoj četvrti Queens, i u Americi je dobio titulu heroja, zbog njegovih spasilačkih zasluga tijekom superoluje Sandy, spašavajući živote unesrećenih u njegovoj četvrti.

On i 51-godišnji Michael McDonnell proglašeni su herojima 2012. godine po izboru časopisa People. Smith je tijekom oluje Sandy koristio svoju dasku za surfanje kako bi spasio živote šestero ljudi iz susjedstva.

U susjedstvu imaju samo riječi hvale za njega. 'Bio je jedinstven. Puno će nam nedostajati', istaknuo je jedan njegov neimenovani susjed.

Smith je u Puerto Ricu bio na godišnjem odmoru s prijateljima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene