Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kineski heroj

Utopio se pokušavajući spasiti ženu iz rijeke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabri Kinez utopio se pokušavajući spasiti ženu koja je namjeravala počiniti samoubojstvo u rijeci u kineskom gradu Fuzhou.

Kada je njegovo tijelo pronađeno, muškarac je imao ukočene uspravljene ruke koje su ostale u položaju u kojem je gurao ženu iz rijeke, prije nego što se sam utopio, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Američka obalna straža spasila tri brodolomca nakon tjedan dana na pustom otoku. Tri brodolomca Nasukali se na pustom otoku: Hranili se samo jednom namirnicom, a evo što ih je spasilo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu

Lokalna je policija izvijestila kako identitet stradalog muškarca još uvijek nije potvrđen, tako da je  nepoznato tko je točno heroj u kojem priča cijeli grad.

Jedan od svjedoka ispričao je kako je čuo povike u pomoć i vidio ženu koja se s obale baca u rijeku. Nekoliko trenutaka kasnije muškarac u ljubičastoj majici zatrčao se i skočio u rijeku.

'Pitao je je li voda duboka, no skočio i prije nego što sam odgovorio', ispričao je svjedok koji je pokušao pronaći konopac ne bi li muškarca i ženu izvukao iz rijeke. 'No, muškarac u ljubičastoj majici je nestao', dodao je svjedok.

Iako je hrabri muškarac zgrabio ženu za struk i pokušao je izgurati van iz vode, nije mu uspjelo. Policija je pronaša oba tijela.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene