Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protulijek za krizu

Grčki portal 'sve je u redu' objavljuje samo dobre vijesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčka je dobila novi internetski portal nazvan 'ola kala, OK' (sve je u redu) koji objavljuje isključivo 'pozitivne' informacije kao protulijek društvu zahvaćenom krizom.

"Ako želiš promijeniti život, priključi nam se", piše na stranici www.olakala.gr. U petak se na stranici pod rubrikom "tema tjedna" mogao pročitati članak o važnosti meditiranja te još jedan u kojem se pita "kako je Njemačka uspjela profitirati planom štednje".

Stranica donosi rubrike "dobre vijesti", ali i "nevladine udruge", "dobrovoljan rad, solidarnost", "sport", "gospodarstvo", "ponude za posao" te "rješenja vaših problema". (Hina)

Pročitajte i ovo Snažan potres pogodio Grčku Magnitude 5,7 Dva snažna potresa pogodila Grčku: "Bilo je kao da se kuća vrti u krug" Prosvjedi u Grčkoj - 3 prosvjedovalo 30.000 ljudi VIDEO Nemiri na ulicama Grčke na godišnjicu stravične željezničke nesreće: Letjeli molotovljevi kokteli i suzavci

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene