Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen još jedan mladić

Horor: Dvije maloljetne unuke zadavile baku? Pokušale sve prikazati kao prirodnu smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sarajevu se dogodilo ubojstvo u subotu navečer. Prvo se mislilo da je žena umrla prirodnom smrću, ali je obdukcija je pokazala drugačije.

Kako pišu tamošnji mediji, za ubojstvo starije žene jučer u Sarajevu osumnjičene su dvije maloljetne unuke. Do nemilog događaja je došlo nakon što su se u alkoholoziranom stanju posvađale s bakom.

Isprva se mislilo da je riječ o prirodnoj smrti, ali je obdukcija pokazala da je nesretna žena - ubijena. Policija je dojavu dobila u subotu oko 21 sat.

Kako doznaje Dnevni avaz, unuke su baku zadavile. Da se sumnja na ubojstvo, potvrdio je za taj portal i glasnogovornik MUP Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić. S obzirom na to da je istraživanje u tijeku i da se radi o maloljetnim osobama, zasad ne izlaze u javnost s više informacija.

Pročitajte i ovo Ubojstvo djevojčice u Parizu UŽAS U PARIZU Jezivi detalji stravičnog ubojstva djevojčice (12): Beskućnica natjerala curicu da se istušira pa ju silovala, mučila i ubila

Dnevni avaz doznaje da je uhićen još jedan maloljetnik koji je bio na licu mjesta u vrijeme ubojstva, iako njegov odvjetnik ističe da je samo bio tamo, ali da nije sudjelovao u ubojstvu. Na saslušanju je više osoba, priopćio je MUP Kantona Sarajevo.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene