Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dječak ubio 8-godišnjeg brata zbog deserta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
13-godišnji Demetrius Key davio je i na kraju do smrti pretukao svog 8-godišnjeg brata Levaresa samo zato jer je pojeo čokoladni desert koji nije bio namijenjen njemu.

Stravično ubojstvo dogodilo se krajem prošlog mjeseca. U trenutku tragedije majka Tangela nije bila kod kuće, no osim dvojice braće, u stanu je bilo još dvoje njezine djece. Oni su potvrdili kako je Demetrius brata gušio, tukao metalnom šipkom te ga udarao i rukama i nogama, a na kraju mu je glavu razbio o pod. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubojstvo iz nehaja? Brat slučajno ubio 15-godišnju sestru iz vojničke puške Slika nije dostupna Nožem ubio brata

Demetrius je pak policiji rekao kako se bojao da će majka njega okriviti za pojedeni desert. 34-godišnja Tangela također je uhićena. Tereti ju se za zlostavljanje i zanemarivanje djece, a pretpostavlja se da ih sveukupno ima 10-ak. Trenutno je ponovno u 6. mjesecu trudnoće.

Istražitelji su doznali kako je majka također tukla 8-godišnjeg Levaresa. 'Disciplinske mjere', kako ih je nazivala, sastojale su se od batinanja dječaka dok su ga druga djeca za to vrijeme morala držati kako ne bi pobjegao. Osim toga, Tangela je navodno znala da je njezin 13-godišnji sin sposoban za ubojstvo, a svojim primjerom dala mu je naslutiti kako je batinanje brata potpuno normalna stvar. 

Policija je doznala i kako se za ubijenog dječaka, iako je Tangela njegova prava majka, cijeli život brinula njegova kuma Penny Blackmon kojoj je Tangela dala Levaresa kada je imao mjesec dana. Kod nje je živio do lipnja ove godine kada ga Tangela nakon jednog posjeta više nije vratila Penny.  

Susjedi Keyovih su pak ispričali kako 8-godišnjaku u tih nekoliko mjeseci nije bilo dopušteno izaći iz stana. Neki su ga prvi puta vidjeli nakon tragedije, dok su ga polumrtvog iznosili iz stana. Vjeruju da su ga skrivali kako ga ne bi pronašla njegova kuma i legalna skrbnica. Neki čak tvrde da ih je Tangela Key pokušala spriječiti da nazovu 911 dok je Levares polako umirao zbog zadobivenih ozljeda glave. 

Iako je tužiteljstvo razmatralo da se 13-godišnjem Demetriusu sudi kao odraslom, ipak su odlučili ići na sud za maloljetnike. I on je, naime, bio žrtva zlostavljanja majke, a lakotna okolnost je i što ranije nije imao problema sa zakonom. 

"Želim pravdu, no Demetrius je također samo dijete. Tješim se time da mu to nije bila namjera", rekla je kroz suze Levaresova skrbnica Penny Blackmon. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene