Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maloljetni brat ubio je svoju 15-godišnju sestru iz vojničke puške u selu Donji Andrijevci, potvrdio nam je istražni sudac Mirko Svirčević. Nakon pucnjave, mislilo se da se radi o samoubojstvu, ali očevidom i obdukcijom ustvrđeno je da se radi o ubojstvu.


Sinoć nakon 23 sata 16-godišnji brat upucao je 15-godišnju sestru u Donjim Andrijevcima, nedaleko od Slavonskog Broda. Djevojčica je preminula na mjestu od posljedica prostrijele rane vrata. Policija je prijepodne iz kuće odvezla 16-godišnjaka koji je u trenutku tragedije bio sa sestrom u sobi.

Vezani članci Borna Ćorić (Foto: Instagram) Zgodni Borna jedva dočekao da vidi najdražu mu osobu, zajedničkom fotkom se pohvalio na Instagramu Slika nije dostupna Trogodišnjakinja upucala brata

'Brat se igrao puškom, sestra ga je htjela pri tome fotografirati, no nažalost puška je opalila, a djevojčica je od rane na vratu na mjestu umrla', izjavio sudac Mirko Svirčević, koji je vodio očevid. 'Priče susjeda da su djeca sastavljala karabin koji je navodno bio u dijelovima nisu točne. Naime, bio je samo odvojen zatvarač od puške, dječak je našao zatvarač i pušku, spojio ih i tu je došlo do samoopaljenja, nažalost s tragičnim posljedicama', rekao je Svirčević, dodajući kako bi dječak danas trebao biti priveden u Županijski sud.