Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u Australiji

Nakon što se instruktor onesvijestio u avionu, mladić prizemljio avion. Navodili ga iz kontrole letenja

Cessna 208, ilustracija (Foto: Twitter/Cessna)
Cessna 208, ilustracija (Foto: Twitter/Cessna) Foto: Twitter/Cessna
Učenik letenja sletio je avionom nakon što je instruktor pretrpio srčani udar i onesvijestio se. Dogodilo se to u zračnoj luci Jandakot, južno od australskog grada Pertha.

Instruktor letenja doživio je srčani udar tijekom letenja i onesvijestio se, što je zahtijevalo hitnu reakciju budućeg pilota koji je bio na obuci letenja. Timovi hitne pomoći krenule su odmah prema mjestu na kojem je Cessna trebala sletjeti.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Liječnici su sa zemlje promatrali avion koji je sigurno sletio iako je za upravljačem bio mladić koji je tek učio letjeti. Daily Mail piše da su zapljeskali mladiću nakon uspješnog slijetanja.

Pri slijetanju, mladiću su pomogli uputama iz kontrole leta zračne luke. Kontrolori leta su ga navodili kako i što napraviti. Oba putnika iz aviona Cessna 206 obradili su liječnici hitne pomoći odmah nakon slijetanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene