Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čovjek spasio uspavanog medvjeda od utapanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biste li vi bez razmišljanja spasili divlju životinju od utapanja?Jedan je čuvar učinio baš to. Adam Warwick bez razmišljanja je skočio u more kako bi spasio medvjeda teškog 165 kilograma od utapanja.

Medvjed je, naime, lutao u blizini plaža na Floridi, kad su ga primjetili čuvari te pogodili strelicom za uspavljivanje, kako bi ga mogli premjestiti splaže.

Pročitajte i ovo Medvjed hara slovačkim gradom na sjeveru Slovačke VIDEO Medvjed hara gradom, proglašeno izvanredno stanje: U napadu ozlijeđeno petero ljudi Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed

Ali kada je strelica za uspavljivanje počela djelovati, medvjeda je uhvatila panika, a tijelo mu se počelo paralizirati i pao je u more.

- Nisam znao što da radim. Osjetio sam navalu adrenalina i donio odluku u djeliću sekunde. Plivao sam prema njemu, pokušavajući ga spriječiti da ne otpluta u dublje vode. Medvjeda je uhvatila panika jer nije osjećao ruke ni noge. Znao sam samo da ga moram spriječiti da se ne utopi. A kad sam doplivao do njega, bio je toliko zbunjen i nije znao što bi. U jednom me trenutku pogledao kao da mi se želi popeti na glavu, kako bi se spasio od utapanja, rekao je Adam Warwick.

I dok se medvjed grčevito borio i pokušavao održati glavu iznad vode, Warwick je uspio provući svoje ruke oko njega , i povući ga prema obali. Nakon što ga je doveo do plićaka, jedan od lokalnih stanovnika, koji je promatrao cijelu akciju, dovezao je svoje bager, pa su medvjeda u njemu odvezli i nakon oporavka pustili u šumu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene