Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pakistan dozvolio

CIA će pregledati Bin Ladenovu kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obavještajna agencija prvi će puta fizički ući u objekt kojega su tijekom pripreme akcije nadgledali sofisticiranom opremom, satelitima i bespilotnim letjelicama.

Unartoč zategnutim odnosima između Pakistana i SAD, američka obavještajna agencija CIA dobila je dopuštenje pakistanske vlade da pošalje grupu eksperata i forenzičara u Abbottabad, kako bi detaljno pregledali kompleks u kojemu se skrivao vođa Al Qaide Osama Bin Laden. Na taj način, obavještajna agencija prvi će puta fizički ući u objekt kojega su tijekom pripreme akcije nadgledali sofisticiranom opremom, satelitima i bespilotnim letjelicama.

Pročitajte i ovo Hamza bin Laden (Foto: AFP) Hamza bin Laden Amerikanci tvrde: Sin Osame bin Ladena je mrtav Traži se Hamza Bin Laden (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Al-Kaida brine SAD Zakleti neprijatelji opet muče Amerikance: Milijun dolara za informacije o - sinu Bin Ladena

>> Obama: 'Bin Laden je u Pakistanu vjerojatno imao mrežu podrške'

'Agencija je dobila dopuštenje za uporabu posebne opreme kako bi vidjeli postoje li skriveni dokumenti u zidovima ili podovima', izjavio je za Washington Post neimenovani američki dužnosnik. Pakistan je također dopustio američkim agentima da pregledaju sav materijal kojega su snage sigurnosti i obavještajna služba ISI odnijele iz kompleksa u Abbottabadu. (VLM Agencija)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene