Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Željela zaraditi

Charles Manson se ipak ne ženi, ona je htjela samo njegovo tijelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo Charlesa Mansona donijelo bi joj golemu zaradu. Bar je takav bio plan...

Serijski ubojica Charles Manson planirao je vjenčanje s 53-godine mlađom djevojkom Afton Elaine Burton koja se naziva još i 'Star'.

Pročitajte i ovo Ilustracija grad Xianu Kineska vlast mladencima dijeli srećke: "To nije samo početak sretnog bračnog života..." Ilustracija Rezultati ankete Pitali smo vas koji je najgori običaj na vjenčanjima, jedan odgovor daleko je najpopularniji

Iako su već dugo najavljivali vjenčanje te iako su govorili i o umjetnom začeću, čini se kako par ipak neće združiti u braku. Prema riječima novinara Daniela Simonea, Star je navodno samo željela Mansonovo tijelo.

To mora da je ljubav: Charles Manson (80) ženi se 26-godišnjakinjom

No, nije to baš tako kako zvuči. Ona je planirala uzeti njegovo tijelo nakon što umre i izložiti ga u staklenom sanduku u Los Angelesu. Od toga je htjela napraviti turističku atrakciju i zaraditi popriličnu svotu.

Manson je navodno otkrio njene planove i rekao - ne. Ali, ne zato što to smatra degutantnim ili ponižavajućim nego zato što vjeruje kako je besmrtan i da ne može umrijeti. A budući da ga njegova djevojka planira izložiti to znači da ona ne vjeruje u njegovu besmrtnost te se on za takvu djevojku ne može oženiti.

Dozvola za brak im ističe u četvrtak, no Star se nada kako će je obnoviti, javlja Independant.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene