Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveli su je

Ispitat će fatalnu misicu Sunitu: Sumnjiče je da je s leđa ubila poznatog mostarskog ugostitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misica je osumnjičena za ubojstvo Nina Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković. U petak su je tražile sve raspoložive snage, no na koncu se sama predala.

Bivšu Miss Hercegovačko-neretvanske županije Sunitu Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenu za ubojstvo vlasnika hotela, ispitat će u subotu u policiji, nakon što se u petak predala u mjestu Turbe kod Travnika.  

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Misica je osumnjičena za ubojstvo Nina Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“, u Buni blizu Mostara.

Hindić-Bošnjaković su pripadnici MUP-a Srednjobosanskog kantona u subotu rano ujutro, u pet sati, potvrđeno je Avazu, predali svojim kolegama u Mostaru. U subotu popodne obavit će se i obdukcija tijela ubijenog.

Nino Ivanković, poznati mostarski ugostitetlj i vlasnik "Vile Ivanković", ubijen je u petak ujutro iz vatrenog oružja u svom hotelu. Uz tijelo je nađen pištolj. Prvo se mislilo da je riječ o samoubojstvu, ali kasnije je policija odbacila tu pretpostavku. Navodno je ubijen s leđa.

Život pun skandala

Sunitu su u petak, nakon ubojstva, u okolici Mostara tražile sve raspoložive policijske snage. Obaviještene su i policijske snage drugih županija. No, na kraju se sama predala.

Hindić-Bošnjaković često su, pišu BIH mediji, viđali u "Vili Ivanković" na Buni. Osim što je bivša Miss, Sunita je za sebe govorila i kako je pjevačica te da je već snimila nekoliko pjesama. Objavila je i video na Youtubeu u kojem se obračunava s onima koji je napadaju. 

"Sunita bolje živi nego svi vi skupa. Kada budete imali par hiljada eura u džepu onda mi se javite. Do tad, draga moja djeco, prođite se mene", poručila im je.

Oslobođenje piše kako je za srbijanske tabloide izjavljivala je da je bila u drugom stanju te da je otac djeteta srbijanski pjevač Stefan Jakovljević koji ju je ostavio. Također je govorila kako ju je on navodio na prostituciju.

Misica je od prije poznata po nasilnom ponašanju. Ove godine navodno je prvo verbalno pa fizički napala državljanina Hrvatske, a u policijskoj evidenciji zabilježeno je kako je prije toga pretukla i jednu djevojku iz Ljubuškog.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene