Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njegova majka zvala policiju

Ubio dvije žene i brata ljekarnika, smatrao da sudjeluje u vladinom planu trovanja građana: "Ubijao je ljude cjepivom protiv COVID-a"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
46-godišnji Jeffrey Burnham iz Marylanda u SAD-u optužen je za ubojstvo svojeg brata ljekarnika i još dvije osobe. Vjerovao je da njegov brat ubija ljude cjepivima protiv COVID-a.

Burnham je uhićen u petak zbog ubojstva svojeg brata, šogorice i još jedne žene. 58-godišnji Brian Robinette i 57-godišnja Kelly Sue Robinette pronađeni su ubijeni 30. rujna u obiteljskoj kući u blizini Baltimorea, objavila je lokalna policija.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Policija ih je pronašla s ranama od metka i više čahura u prostoriji. U garaži je nedostajao automobil Corvette.

Ubijena 83-godišnja

83-godišnja Rebecca Reynolds pronađena je mrtva 29. rujna u Cumberlandu, a automobil joj je ukraden.

Ubijena Reynolds bila je učiteljica Jeffreyeve majke Evelyn Burnham. Njezin automobil kasnije je pronađen nedaleko kuće u kojoj je ubijena.

Njegova majka zvala policiju

Na optužnici se ne navodi motiv ubojstava, no navodi se da je Burnhamova majka, Evelyn, rekla policiji kako je Jeffrey govorio da se želi suočiti s bratom ljekarnikom u vezi trovanja ljudi koje provodi vlada s cjepivima protiv COVID-19.

Pritom je rekao da "Brian nešto zna" te da će FBI doći po njih. Spomenuo je i kako mora vratiti automobil 83-godišnjoj Reynoldsovoj.

Burnhamova majka je nazvala policiju i ispričala sve o razgovoru koji je vodila s njim. Bila je zabrinuta za psihičko stanje sina.

Stao pored kuće i tražio novac za benzin

Burnham je nakon što je ubio brata i šogorica uzeo njihov automobil Corvette. Stao je pored jedne kuće te od ukućana zatražio novac za benzin, piše NBC News.

Rekao im je da će ga vidjeti na TV-u te da je njegov brat "ubijao ljude cjepivom protiv COVID-a". Jedan od ukućana zvao je policiju nakon njegova odlaska.

Jefferey Burnham uhićen je u Zapadnoj Virginiji. Policija je pretresla njegovu kuću i pronašla praznu kutiju streljiva za pištolj Smith&Wesson. Trenutno je u zatvoru, a jamčevina nije određena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene