Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabri tinejdžer

13-godišnjak spasio ronioca od utapanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ryan Redman, 13-godišnjak iz Brixhama, šetao je s dvije prijateljice uz obalu u Devonu, kada je začuo očajničke pozive u pomoć. Nekoliko metara od obale ugledao je dvoje ronilaca. Žena se borila za život.

Iako se kako bi došao do njih morao spustiti po 9 metara visokoj stijeni natopljenoj obilnim kišama, Ryan nije puno razmišljao. Nekako se spustio niz liticu i vidio da žena u kasnim 50-ima ima napadaj panike. Brzo je skočio u valovito more i pomogao drugom roniocu ženu izvući na sigurno. Potom se popeo nazad na stijenu i prijateljima rekao da nazovu Službu za spašavanje, a zatim ponovno spustio dolje kako bi bio uz njih dok ne stigne pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija Ilustracija kad zatrese ispod površine VIDEO Pogledajte kako izgleda potres pod morem

'Vidio sam da imaju problema i zaista nisam ni razmišljao. Brzo sam sišao niz stijenu i skočio u more. Bilo je užasno hladno, no ona je vikala: 'Ne mogu više, ne mogu više' i znao sam da joj je potrebna pomoć. Možda je imala napadaj panike jer nije baš suvislo zvučala. Bila je užasno teška jer je na sebi imala svu opremu. Pomogao sam mu izvući je na obalu, jer je izgledao jako umorno i iscrpljeno. Ne mislim da sam učinio neko herojsko djelo, no svi kažu da jesam. Ja sam samo učinio ono što sam mislio da je ispravno. Srećom poznajem ovo područje i puno puta sam se penjao po stijenama, no nikada to još nisam učinio nakon obilnih kiša, dok je ovako mokro ', ispričao je Ryan za Daily Mail.

Ronilac, čiji identitet nije naveden, zahvalio je Ryanu i dao mu 10 funti. Glasnogovornik Hitne pomoći kazao je kako je žena bila u stanju teške tjelesne iscrpljenosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene