Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POKROVITELJ SPAR

Stari mlin i dvoje prijatelja zaslužni su za mirisan domaći kruh koji mogu pripremiti baš svi

Marija Kuća i Luka Međeral dugogodišnji su prijatelji koji ove godine predstavljaju svoj proizvod u projektu Startaj Hrvatska. Proizvode "Barun" bezglutenske mješavine za kruh koje su garancija za mirisan domaći kruh. U formi pitalice ili-ili morali su odabrati između dvaju odgovora na ne tako jednostavna osobna pitanja.

Odlična poslovna ideja postala je prava poduzetnička priča. Marija i Luka, dugogodišnji prijatelji, dugo su razmišljali i odlučili da je spoj tradicije i modernog ono čime se žele baviti.

Marijin je djed imao starinski mlin za proizvodnju brašna, a oboje su željeli koristiti kvalitetne namirnice i tradicionalne metode te stvoriti proizvod koji udovoljava modernom potrošaču.

Inovativne smjese za kruh uvelike olakšavaju pripremu domaćeg kruha u kućnoj radinosti. Zato su idealne i za "moderne" obitelji koje u gustom dnevnom rasporedu imaju sve manje vremena posvećivati se domaćoj kuhinji.

Startaj Hrvatska 2023: Barun_predstavljanje kandidata Startaj Hrvatska 2023: Barun_predstavljanje kandidata (Foto: Nova Studio)

Stari mlin zasjao je u punom sjaju, ali za potrebe proizvodnje radi na struju. Kameni mlin reproducira klasičan postupak ručnog mljevenja, a osigurava i nisku temperaturu mljevenja, čuvajući tako hranjive vrijednosti žitarica.

Svaka od triju smjesa za kruh je bez glutena i ima oznaku "vegan", temelji se na brašnu od cjelovita zrna te je bogat izvor vlakana. Receptura je pažljivo osmišljena kako ne bi sadržavala ulja i masti, a priprema je brza i jednostavna. Sve što trebate učiniti je dodati vodu, s obzirom na to da su smjese već obogaćene potrebnim začinima.

Startaj Hrvatska 2023: Barun_predstavljanje kandidata Startaj Hrvatska 2023: Barun_predstavljanje kandidata (Foto: Nova Studio)

Na tržištu su sada dostupne mješavine za heljdin, kukuruzni i rižin kruh s kimom.
U projektu Startaj Hrvatska Marija i Luka dobivaju savjete i dobronamjerne kritike koji će njihovu brendu omogućiti poslovni rast. Svjesni su kako još ne znaju sve i potpuno vjeruju u taj partnerski odnos te se vesele svemu što dolazi na tom putu. Vjeruju kako će gledatelji prepoznati da se njihovi proizvodi rade s velikom ljubavlju, s puno truda i predanosti. Nadaju se i da će u narednih godinu dana njihovi proizvodi biti na redovnim policama INTERSPAR-a i SPAR-a.

Kako je točno izgledao njihov poduzetnički put pogledajte u emisiji Startaj Hrvatska u nedjelju, 5. studenoga 2023. na Novoj TV.

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Samo jedan proizvod postat će Hrvatski HIT-proizvod 2023. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i SPAR trgovina diljem Hrvatske.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene