Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pobjeda Cibone i Zagreba, Split i Zadar poraženi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od četiri hrvatska predstavnika u regionalnoj NLB ligi pobjede u susretima trećeg kola upisali su košarkaši Cibone i Zagreba, dok su Zadar i Split Croatia osiguranje poraženi.

Od četiri hrvatska predstavnika u
regionalnoj NLB ligi pobjede u susretima trećeg kola upisali su košarkaši Cibone i Zagreba, dok su Zadar i Split Croatia osiguranje poraženi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kolumna Anite Kajtazi-Roth Nestali u 0,6 sekundi Slika nije dostupna Neredi u Areni Zbog izgreda na Cibona-Partizan 19 privedenih

Košarkaši Cibone upisali su i treću uzastopnu pobjedu. "Vukovi" su na gostovanju u Širokom Brijegu u dvorani Pecara pobijedila Široki ERONET 78:63. Najefikasniji igrači u redovima zagrebačke momčadi bili su Marijan Mance (14), Jurica Žuža (12), Marton Bader (8) i Vedran Morović (6). Domaćine su predvodili Šime Špralja (17) i Stanko Barać (12).

Pobjedu je upisao i Zagreb koji je u dvorani Trnsko u hrvatskom ogledu pobijedio Split Croatia osiguranje 90:82. "Mrave" su predvodili Anthony Broyles (23) i Ante Tomić (16), dok su najefikasniji u redovima Splita bili Mateo Kedžo (18) i Otis Hill
(16).

Zadar je pak u Jazina izgubio od Hemofarma 71:77. Najefikasniji u redovima domaćina bili su Todor Gečevski (18) i Jakov Vladović (16), dok je goste predvodio Milenko Topić (19).

Nakon tri kola Cibona ima tri pobjede, Zagreb dvije pobjede i poraz, a Split i Zadra po pobjedu i dva poraza.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene