Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NFL u Londonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od prvih utakmica regularnog dijela nove sezone američkog profesionalnog nogometa (NFL) biti će odigrana u Londonu.

Za sada još uvijek nije poznat stadion niti klubovi koji će odmjeriti snage, međutim najizgledniji domaćini za okršaju dvaju NFL klubova biti će novoizgrađeni Wembley ili stadion Twickenham, na kojem svoje utakmice igraju engleski ragbijaši. Američki mediji spominju kako bi u Londonu ove godine mogli gostovati Miami Dolphinsi i New York Giantsi.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno Slika nije dostupna Ulaznice za 'Super Bowl' od 2.450 do 19.000 dolara!

Vlasnici NFL klubova su na nedavnom sastanku donijeli odluku da u idućih pet godina početkom sezone gostuju u nekom od svjetskih gradova. Ove godine u konkurenciji su bili London i Berlin, a slavila je engleska metropola.

"U svijetu postoji veliki interes za NFL i zbog toga smo odlučili
svake godine barem jednu utakmicu regularnog dijela sezone igrati izvan Sjedinjenih Država," najavio je komesar lige, Roger Goodell.

Prva utakmica NFL-a izvan SAD je odigrana 2005. godine u Mexico Cityu, a dvoboj San Francisco 49ersa i Arizona Cardinals pratilo je rekordnih 103.467 gledatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene